skip to Main Content
+32 (0)2 223 23 01 info@kosecleaning.be Inloggen

KOSE CLEANING

BELEIDSVERKLARING

VERKLARING VAN HET TE VOLGEN BELEID INZAKE
KWALITEIT, VEILIGHEID, GEZONDHEID EN MILIEU

Wij zijn gespecialiseerd in de professionele en industriële schoonmaakOnze missie is een kwalitatief beeld van uw activiteiten te weergeven.

Ons bedrijf, dat kan terugblikken op vele jaren ervaring, wil samen met u een professionele relatie opbouwen waarbij uw eisen en wensen op de eerste plaats van al onze acties komen.

Wij bieden elk van onze klanten procedures aan die volledig voldoen aan hun behoeften.

Wij bieden dus alleen diensten op maat aan, gebaseerd op:

  • Een uitvoering van de werken mits uw gedragscode te respecteren
  • Een directe communicatie
  • Een onmiddellijk antwoord en praktische oplossingen
  • Een professionele opvolging, regelmatige controles en preventieve acties

Wij hechten een primordiale waarde aan ons kwaliteit-, veiligheid-, gezondheid- en milieubeleid teneinde onze constante inspanningen op vlak van het beleid van deze domeinen permanent te verbeteren.

Onze aandacht is volledig gericht op dit systeem met als doel om persoonlijke letsels te voorkomen en om de veiligheid van onze medewerkers, klanten en leveranciers te waarborgen.

De naleving van de reglementering van de wetgeving van toepassing en van onze interne normen verhinderen materiële schade, evenals vervuiling van het milieu. We gebruiken ecologische producten. Onze materialen zijn volledig ergonomisch gerechtvaardigd.

Wij verbinden ons er toe om het nodige te doen om de milieuvervuiling te voorkomen of te beperken.

Ons systeem wordt beschreven in de procedures van het handboek, overeenkomstig de eisen van ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 en VCA**.

De directie verbindt zich ertoe om de prioriteiten van ons beleid te bepalen en ze toe te passen binnen het hele bedrijf. Ons personeel volgt een diepgaande en voortdurende opleiding.

Wij zijn ervan overtuigd dat ons beleid tot een meer efficiënt bedrijfsbeheer leidt, dit in overeenstemming met de verwachtingen van onze klanten.

Opgesteld op 01/09/2019

Hasan Köse, Managing Director

Back To Top