skip to Main Content
+32 (0)2 223 23 01 info@kosecleaning.be Inloggen

KOSE CLEANING

VOORSTELLING

KÖSE CLEANING werd opgericht in 1994 en maakt deel uit van de Top 10 van de schoonmaakbedrijven in België. Hoewel ons bedrijf sinds meerdere jaren een constante groei kent, heeft het zijn familiaal karakter kunnen behouden. Dit laat ons toe om ons personeel op een menselijke manier te beheren.

Gespecialiseerd in de algemene schoonmaak bieden wij u onze diensten aan. Ons doel is om aan de specifieke behoeften te voldoen van de industriesector, de dienstensector, gemeenten, overheidsinstellingen en particulieren, dit in het kader van contracten of werken op aanvraag. Wij verstrekken technische en doeltreffende oplossingen om zo uw vastgoed kapitaal te verzekeren.

De normen en waarden van toepassing in ons bedrijf wel degelijk die zijn waardoor we standhouden in de sector en waarmee we trouw cliënteel behouden die tevreden zijn van onze prestaties.

Ons bedrijf is altijd dicht bij de klant en wij stellen een team van gekwalificeerde arbeiders ter beschikking. Deze zijn voortdurend opgeleid om de nieuwe technieken in de schoonmaak te beheersen, ze nemen initiatief, hebben verantwoordelijkheidszin en zijn bekwaam. Wij brengen hen dan ook graag de“spirit” van een optimale dienstverlening over. Deze medewerkers zullen u verleiden met hun discretie, beleefdheid en hun onberispelijk voorkomen.
Onze strategie is simpel: het behouden en verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening en zo ook het imago van zijn klanten.

Voor de  medewerkers van KÖSE CLEANING wordt het schoonmaken aanzien als een positieve daad, van essentieel belang voor de doeltreffendheid en rentabiliteit van uw bedrijf.
Onze mensen luisteren naar uw specifieke verwachtingen om aan deze te voldoen en om zo tot een volwaardig partnership te geraken, dankzij een perfecte kennis van de wereld van de schoonmaak die gebaseerd is op jarenlange ervaring in diverse bedrijven.

KÖSE CLEANING, vakman in de schoonmaak, is ISO 9001, ISO 14001 en VCA ** gecertificeerd en maakt deel uit van de Algemene Belgische Schoonmaakunie (ABSU).

Back To Top